مشاوره حقوقی رایگان - در مورد سند زمین مشاعی

احتراما ، پدر بنده زمینی را به متراژ 100 متر در سال 69 خریداری کردند . زمین مشاع بود و متراژ کل 380 متر بوده . کل 380 متر متعلق به 4 نفر است که در سال 93 موفق به گرفتن سند آن شدیم . اما در حال حاضر هنوز در تصرف وراث فروشنده است و می گویند چون مشاعی است مشخص نیست زمین شما در کجای کل زمین قرار گرفته و اجازه فروش یا ساخت نمی دهند . حال یکی از مالکین از ما شکایت کرده و درخواست ابطال سند ما را کرده . آیا اگه فروشنده زمین را به ایشان هم فروخته باشد امکان ابطال سند وجود دارد و ما برای مشخص کردن موقعیت زمین برای ساخت یا فروش چکار باید کنیم . با احترام

پاسخ ها :

یک وکیل

بله در مالكيت مال مشاع ، همه مالكان در جزء جزء شريكند بايد از دادگاه يا شوراي حل اختلاف تقاضاي تفكيك سهم الشركه كنيد