مشاوره حقوقی رایگان - فرزند خواندگی جانباز

سلام من یه دختر مجردم امسال 18 سالم میشه پدر و مادر هم دارم ما 5 تا بچه هستیم و خواهر بزرگترم دانشگاه ازاد هست
گفتم بپرسم که چطور میتونم به فرزند خواندگی دایی مادرم در بیام و چه شرایطی برای اینکار باید داشته باشم و این کارم با رضایت خوانواده هست

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

شرایط شمامنااسب فرزند خواندگی نمی‌باشد کسانی می‌توانند تحت سرپرستی قرار بگیرند که پدر و مادر و یا حتی جد پدری نداشته باشند