مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

سلام:ببخشید از کسی شکایتی شده بخاطر اخلال در نظم و آسایش عمومی. حالا طرف خواستن بدونن شاکی کی هستش ! وقتی تو سامانه ثنا پرونده رو مشاهده کردن دیدن که نوشته، شاکی: ودجا دویست و چهل و هفت هزارو ششصد سی و هفت. منظور از ودجا ... کی هست؟ لطفا راهنماییمون کنید.ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان مفهوم نیست بهتر است از شعبه حضوراً پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای اینکه متوجه بشوید شاکی کیست باید حضورا به شعبه مربوطه مراجعه کنید