مشاوره حقوقی رایگان - رضایت در پرونده

سلام. برای من به خاطر درگیری در داروخانه جرم تخریب و اخلال در نظم و آسایش عمومی زدند شاکی رضایت داد ولی باز برای من و شاکی احضاریه اومده دلیلش چیه ک با اینکه رضایت دادن باز هر دوتامون رو احضار کردن و اینکه اگه ایشون در دادگاه بگه ک رضایت داره پرونده بسته میشه؟یا به خاطر اخلال در نظم مجازات میشم؟مجازاتش چیه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر گذشت شاکی خصوصی در پرونده باشد ،. فقط جنبه عمومی جرم مورد بررسی قرار خواهد گرفت

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

رصایت شاکی از موجبات تخفیف است از باب جنبه عمومی مجازات می شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رضایت شاکی اخذ بشه دادگاه میتواند تخفیف دهد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

رضایت شاکی را جلب نمایید تا از ظرفیت های تخفیف مجازات برخوردار باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

رضایت شاکی را جلب نمایید تا از ظرفیت های تخفیف مجازات برخوردار باشید