مشاوره حقوقی رایگان - چطور پولی که به دلال برای معامله زمین در شمال دادم پس بگیرم

سلام. حدود 10ماه پیش بواسطه یه دلال، قطعه زمینی در شمال قولنامه کردم و ظرف یکی دوروز دلال از من 20میلیون تومان گرفت که کارهای مربوط به استعلامات لازم و دهیاری و .... رو انجام بده. نصف پول زمین رو پرداخت کردم و بعد از یکماه که موعد پرداخت الباقی پول زمین بود، هنوز دلال هیچ مدرکی به من ارائه نکرد، نه یک نقشه درست، نه استعلامی نه چیزی. خودم راسا به دهیاری و اداره آب مراجعه کردم و فهمیدم کل زمین جزو بستر رودخانه ست! با مکافات مبایعه نامه رو لغو کردیم و بیشتر پولی که به فروشنده داده بودم طی این 10ماه بهم برگشت شد. اما دلال ریالی از 20میلیون تومن منو نمیده و گفته 15میلیون به دهیاری دادم برای مهر زدن قولنامه و همینطور 5میلیون به بنگاه املاک برای مهر زدن. دهیاری هم هر چی تماس گرفتم اول میگفتن پولی که رفت به حساب دهیاری برگشت نمیشه و بعد که اصرار منو دیدن میگن دلال باید بیاد درخواست کتبی به ما بده و ما تایید کنیم و بفرستیم شورای مرکزی، اگر اونجا هم تایید شد ما پول و به دلال برمیگردونیم که البته با همیت توضیحات منو 10ماه سرکار گذاشتن و بنظر با دلال هماهنگ هستن! فکر کنم تنها راه چاره شکایت از دلال باشه و مدارک من فقط مبایعه نامه با مهر دهیاری و مهر یک املاکی هست و متن فسخ که به امضای خریدار فروشنده شاهدان و خود دلال هم رسیده و پرینت عابر بانک که 20 میلیون به حساب دلال واریز کردم.
ممکنه با جزئیات راهنمایی کنید چطور از دلال شکایت کنم یا پیشنهاد دیگری اگر دارید ممنون

پاسخ ها :

ضیافت فرخشاهی

سرکار خانم ضیافت فرخشاهی:

سلام شما میتوانید به استناد فیش واریزی دادخواست مطالبه وجه بدهید و چنانچه شاهد نداشته باشید تقاضای اتیان سوگند جهت اثبات ادعا