مشاوره حقوقی رایگان - خرید حواله خودرو به صورت قولنامه ای

بنده حواله خودرو را در فروردین ماه سال 98 به صورت قولنامه در نمایشگاه خریدم. (قابلیت صلح در نمایندگی نداشت). خودرو تقریبا 2 ماه پس از موعد مقرر تحویل گرفتم و سند قطعی در دفترخانه بنام بنده خورد. اکنون بنده بابت 2 ماه دیرکرد در تحویل خودرو و پول ضبط و سنسور دنده عقب که از کسورات خودرو بود شرکت مبلغ شش میلیون و پانصد هزار تومان به این خودرو بدهکار می باشد که به حساب طرف قرارداد شرکت (فروشنده حواله) واریز شد. اکنون فروشنده این پول را به بنده نمیدهد. البته در قولنامه چنین چیزی پیش بینی نشده است. آیا شکایت کنم نتیجه ای دارد؟ آیا از فروشنده بابت نقص خودرو می توانم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

صفایی       عبدالرضا

جناب آقای صفایی عبدالرضا :

سلام.اگر در قولنامه راجع به این موارد مطلبی دال بر اینکه فروشنده باید بعد از اخذ مبلغ مذکور آنرا به شما پرداخت نماید.میتوانید شکایت کنید در غیر اینصورت شکایت شما,اثری نخواهد داشت.و اگر در قولنامه قید شده باشد خودرو دارای ضبط و سنسور دنده عقب میباشد .و بعدا متوجه فقدان آن شده اید.اگر دلایلی برای اثبات ادعاهایتان داشته باشید میتوانید از طریق اعلام شکایت اقدام نمایید.در غیر اینصورت جز اتلاف وقت چیزی نصیب شما نمی گردد.

پرسشگر :

بنده حواله خودرو را خریدم با همه سود و زیان آن، اگر چیزی در قولنامه پیشبینی نشده باشد ایا طبق عرف با آن رفتار نمیشود؟
بابت کسورات خودرو با توجه به تاریخ قولنامه که قبل از تاریخ سند کمپانی است و اینکه کارخانه در سند خودرو قید کرده که مبلغ ضبط به مالک پرداخت میگردد،آیا با این حال این مبلغ برای فروشنده است؟

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام دادخواست مطالبه ارش معامله(تفاوت قیمت وسایلی که خودروندارد)رابطرفیت فروشنده باجلب نظر کارشناس تقدیم شورای حل اختلاف کن بااثبات ادعای خود وسایلی را که خودرونداشته بقیمت روزتحویل محکدم میشه

رحیمه میرزایی

سرکار خانم رحیمه میرزایی :

میتوانید با استناد به سند مالکیت و قرارداد فروش دادخواست مطالبه وجه طرح کنید