مشاوره حقوقی رایگان - در مورد شکایت از نحوه برنامه نویسی مربی بدنسازی

با عرض سلام . من در یک باشگاه بدنسازی در قسمت بانوان ورزش میکنم مربی باشگاه اصول برنانم نویسی را رعایت نمیکنه وبه دوستانی که تحت نظارت ایشون ورزش میکنند آسیب وارد نموده و بیشتر ورزشکاران از مشکل کمر درد و زانو درد رنج
میبرن ومن به شخصه ناظر به طریقه ورزش کردن این افراد که تحت پوشش این خانم نا آگاه دارن به خودشون آسیب میزنند هستم . آیا میتونم تقاضای بازرس از طرف فدراسیون انجام بدم یا خیر؟

پاسخ ها :

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
بله به عنوان یک مطلع . اابته اگر دویتان اسیب دیده اظهارات خود را بیان نمایند بهتر است