مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مربی بدنسازی

سلام من زیر نظر مربی به صورت نیمه خصوصی کار می کردم در برنامه ورزشی جدیدی که ایشون به من دادند از همان ابتدا یکی از حرکات باعث درد در شانه و بازوی من میشد با ایشون مطرح کردم و ایشون گفتن بخاطر ضعف عضله است و ادامه بده الان شانه من آسیب دیده طوری که دیگه قادر به ورزش نیستم آیا می تونم از ایشون شکایت کنم؟ چه مراحلی را باید برای اثبات این موضوع طی کنم؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای اثبات ادعایتان باید وجود رابطه مستقیم بین آسیب وارده و دستور مربی احراز شود.