مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مربی بدنسازی

سلام
من چند ماه با یک مربی بدنسازی کار میکردم که ایشان به من پیشنهاد دادند که از هورمون استفاده کنم و برای مسابقات آماده بشم. ایشان از من مبلغ دریافت کردند و برای من دارو های هورمونی تهیه کردند و برنامه مصرف دادند. درحال حاضر پس از چند ماه از مصرف داروها دچار افسردگی شدید شدم و سلامت جسمی من در وضعیت بدی است.
برای اثبات این موضوع برنامه نوشته شده به دست خط خود مربی با سربرگ باشگاه موجود هست. رسید های تراکنش های پرداختی به باشگاه رو هم دارم.
باشگاه در اجاره مربی است.
لطفاً روند و نتیجه ممکن از شکایت رو بهم بگین
تشکر

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید از ایشان مطالبه خسارت داشته باشید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام این موضوع با سهل انگاری شما بوده است مربی مسئول نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مطمئن هستید که بخاطر داروهای مربی بیمار شده اید
می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و از مربی شکایت کنید.
توجه داشته باشید صرف ادعا کافی نیست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی میتوانید شکایت کنید ولی نتیجه قابل پیش بینی نیست