مشاوره حقوقی رایگان - باتوجه به اجرای حکم پرونده آمار کسر و بایگانی گردید؟ یعنی چی؟

باتوجه به اجرای حکم پرونده از آمار کسر و بایگانی گردید؟یعنی چه؟
من بایکی تصادف کردم همه خسارتشو بجز خواب خودرو ؟پرداخت کردم الان واسه خوابش دوباره دنبالش گرفته دیروز پیام اومده بود 10روز فرصت دارم تابرم دادگاه و....ولی امروز اومد باتوجه به اجرای حکم پرونده آمار کسر و بایگانی گردید؟این یعنی جی ایمن به پرداخت خواب خودرو محکوم شدم ؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. پرونده خاتمه یافته ومختومه شده است.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

به اجرا مراجعه کنید.این پیام به این معناست که حکم اجرا وپرونده مختومه شده است