مشاوره حقوقی رایگان - شرکت نتورک Qnet

سلام یکی از دوستانم به بنده زنگ زد بابت نمایندگی مدیران خودرو
بعد ازینکه رسیدم تهران به اسرار دوستم ماشینمو گذاشتم پارکینگ و رفتیم داخل پارک جهت صحبت با یکی از نمایندگان مدیران خودرو
اسنپ گرفتند و تا کرج رفتیم
اونجا بهم گفتن نمایندگی مدیران خودرو در کار نیست ‌‌و کار ما نتورکه
هر سری یکی میومد و بابت کمپانی حرف های خوب و گول زننده میزدند و حتی اجازه مشورت با خانواده رو نمیدادند

هروقت هم کسی زنگ میزد میگفتن بزار رو بلندگو و موقع پیام دادن نگاه میکردن که نشونه ای ندیم به کسی

شبی که میخواستیم بریم آفیس یا دفترشون که خونه ای بود که جوانان شهرستانی رو حبس میکردن و وادارشون میکردن تا از خانواده مبلغ میلیونی بگیرن برای خرید محصولات سایت کیونت
بنده فرصتی گیرم اومد تا برم سرویس بهداشتی و راجبش تحقیق کنم و با سایت شما آشنا شدم و از اون به بعد بهشون میگفتم نه و با تمام حرفاشون مخالفت میکردم

تمام هزینه های خورد و خوراک این چند روز با خودشون بود
خوشبختانه من خلاص شدم از دستشون
من رو به آفیس نبردن که مکانشون لو نره و من هم متوجه نشدم

لطفا پیگیری کنید تا مردم گیر این کلاهبراداران سازمانی و برنامه ریزی شده نیفتند

زمانی که پاشون برسه تهران خلاص شدن ازشون خیلی سخته
انسانیت حکم میکرد تا دیگران رو در جریان بذارم

جوری رفتار میکنند که شما برای این کار برگذیده شدید و از بین هزاران نفر میخواهند شمارا پولدار کنند ولی خودشون حتی یک نفرشون کت و شلوار هم ندارند و ماشین زیر پایشان نیست
با اسنپ جابجا میشوند و قرارشان در رستوران و کافه نیست
در پارک قرار کاری میگذارند
با مونث کار نمیکنند تا مکانشان زیر نظر نباشه
یعنی فقط پسران و جوانان شهرستانی گرفتارشان میشوند

با تشکر از سایت تاثیر گذار شما

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله مع الاسف چنین افراد در جامعه در کمین جوانان هستند تا از این طریق مال نامشروع تحصیل نمایند