مشاوره حقوقی رایگان - امكان استفاده از حقوق

سلام و عرض ادب
سوال دارم از محضرتون من هم خانواده خودم و هم همسرم بازنشسته نيروهاى مسلح هستند متاسفانه من و همسرم شغل و منبع درامدي نداريم ورشكسته و يه فرزند پسر داريم طورى امكانش هست كه بتونيم از حقوق پدران استفاده كنيم؟ ما حتى خانه هم نداريم

پاسخ ها :

سلمان  رئوفی پور

سلمان رئوفی پور:

با سلام و احترام؛ در خصوص موضوع مطروحه شما بایستی به استحضار برسد حقوق مستمری در صورت فوت بازنشسته یا مشغول به کار به زوجه و فرزندان پسر تا سن 18 سال و دختران تا زمانی که ازدواج ننموده اند تعلق میگیرد . در کلیه امور حقوقی پیشنهاد می گردد از مشاوره حضوری وکیل دادگستری قبل از هر اقدامی استفاده نمایید. همچنین چنانچه پاسخ بنده برای شما مفید بود شماره ارتباطی بنده را یادداشت (یا ذخیره) نمایید و درصورت نیاز به خدمات حقوقی اینجانب با بنده تماس حاصل نمایید. سلمان رئوفی پور وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی 09123700383