مشاوره حقوقی رایگان - چک جعلی

سلام. من 10 میلیون وجه چک تو بازار از مشتری غریبه دریافت کردم و آن را خرج کردم به همکارم الان موعد چک رسیده دوفقره چک جعلی بوده. منم از اون شخصی که چک به من داده هیچ اطلاع و نشونه ندارم... الان همکارم گفته میره شکایت میکنه .. منم ترسیدم و زدم به حاشا گفتم اصلا این چک ها از من نیست و من به تو ندادم ( هیچ امضا یا رسید یا فاکتور از من نداره )
آیا تو دادگاه میتونه برای من مشکل سازی بکنه؟؟

پاسخ ها :

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام‌اگر ثابت کنند که شما تحویل داده اید باید جوابگو باشید ولی اگر جعل را شما انجام نداده واطلاعی از جعلی بودن نداشته اید از نظر کیفری مسولیتی ندارید ولی حقوقی بله

صفایی       عبدالرضا

جناب آقای صفایی عبدالرضا :

سلام.اگر با معرفی شاهد بتواند اثبات نماید که چکها را از شما گرفته است.برایتان دردسر ساز خواهد شد.بهتر است با گفتگو و همکاری,مشکل را حل و در صورت نیاز بر علیه شخص صادر کننده چک اعلام شکایت نمایید.