مشاوره حقوقی رایگان - گزینش سپاه پاسداران

سلام بنده هشت ماه پیش در گزینش نیروی انتظامی مقطع درجه داری به دلیل کوتاهی تاندون آشیل پا و لرزش خفیف دست رد شدم که با چند جلسه فیزیوتراپی درست شد و خرداد ماه دانشکده افسری سپاه پاسداران قبول شدم و مراحل پزشکی و عقیدتی سیاسی و تحقیقات محلی را با موفقیت پشت سر گذاشتم ، ناگهان یک صبح به بنده زنگ زدند از طرف گزینش و نامه ای را دادن مبتنی بر معاینات اعصاب و روان و کوتاهی تاندون آشیل
بنده گفتم موقعی پزشکی قبول شدم دوباره نمیرم چون رییس کمیسیون پزشکی سپاه با نظر متخصص ها بنده رو قبول کرد و بسیار روی بنده حساس است ، و افراد گزینش منت میگذاشتن می‌توانستیم بهت عدم صداقت بزنیم چون چیزی نگفتی ، الان نمی‌دونم واقعا کجا برم چکار کنم چون دکتر سپاه با صد اما و اگر و نظر مثبت سه متخصص ارتوپدی بنده رو قبول کرد این اقدام بنظرم غیر قانونیه چیزی رو که قبول شدم دوباره برم معاینه بشم منم نرفتم ، لطفا راهنمایی کنید چکار کنم ، این عین حرف زور میمونه چیزی که قبول شدم دوباره بررسی بشه، یعنی داخل این مملکت کلا صداقت رواج داره که از یه جوون بیست ساله میخوان که کل گذشتش رو بگه

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

برو مجددا معاینه بشی و الا رد می کنند
هنوز وارد سیستم دولتی نشدی حرف زور خیلی خواهی شنید