مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای اعسار بعد از توقف سیستمی خودرو

با سلام و عرض ادب
من در بهمن سال گذشته تصادفی داشتم که نهایتا رای به نفع من صادر شد و به دلیل اینکه خوانده مالی معرفی نکرد و تقاضای اعسار هم نداد، دو خودروی ایشان و حسابهای بانکی ایشان را توقیف کردم. امروز متوجه شدم که ایشان متوجه توقیف خودرو شده اند و تقاضای اعسار داده و یکی از خودروها را آزاد کرده اند. آیا امکان این هست با توجه به اینکه ایشان خودروی دیگری در توقیف دارند با تقاضای اعسار ایشان موافقت شود و مبلغ بدهیشان اقساط شود؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. خیر. از ماله توقیفی بدهی پرداخت میگردد. ودر صورت عدم کفایت نسبت به مابقی آنهم در صورت عدم وجود مال دیگری از مدیون بابت توقیف (غیر ازمستثنیات) مانده ممکن است اقساط گردد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر دو خودرو به نامشان باشد تقاضای اعسار ایشان رد خواهد شد