مشاوره حقوقی رایگان - بازرس بیمه

سلام بازرس آیا ممکن است بازرس پنهانی بدون آنکه صاحب مغازه یا اون مکان متوجه بشود به آن مکان مراجعه کرده و نظر خود را بنویسد اینکه هر روز بیاید آیا درست است و برای یک مکان که کارگر مشخصی دارد و لیست رد می‌کند کارفرما برای کارگرش کارگری را جدا و در خفا بیمه کند بدون اینکه در سیستم کارگر دیده شود آیا این امکان وجود دارد
و اینکه که بازرس هر چند وقت یکبار بازرس باید به مکان ها سر کشی داشته باشد.

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بازرسین تامین اجتماعی بصورت دوره ای و همچنین به درخواست کارگر یا کارفرما به محل کار جهت بازدید مراجعت مینماید.
زمان و تعداد مراجعات به تشخیص بازرس وبدون اطلاع قبلی میباشد.
درصورت مطلع شدن بیمه ونبود کارگر درمحل کاروتایید بازرس،بیمه وی قطع میگردد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اداره کار وظیفه دارد به هر ترتیب که میسر باشد نظارت کند که حق کارگر توسط کارفرما یان ضایع نشود و کار فرما حق دارد به نظریه بازرسین کار اعتراض کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق بیمه موضوع را پیگیری کنید.
یا با شماره 1420 بیمه تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید.