مشاوره حقوقی رایگان - منزل مستقل

بنده با شوهرم جدا زندگی میکنیم به دلیل این که خانواده همسرم مرا کتک زده و پدرم با حکم معاون دادستان مرا از منزل خارج کرده چون ما با خانواده همسرم زندگی میکنیم و همسرم حاضر نیست از آن منزل خارج شود من آیا میتوانم منزل مستقل بخواهم دلیلم هم همان حکم هست که از منزل خارج کردن

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

درصورتی که زندگی درمنزل مشترک برای زن خوف وضرر مالی جانی وابرویی داشته باشه زن میتواند از دادگاه درخواست کند که اجازه زندگی درمنزل علیحده را بخواهد

فروغ  قاسميه

سرکار خانم فروغ قاسميه :

با سلام تهیه منزل مستقل از حقوق زوجه پیکی از تکالیف زوج می‌باشد اما الزام آور نیست و تنها ضمانت اجرای آن برای زوج پرداخت نفقه در صورت مطالبه نفقه از جانب شما میباشد