مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست تهیه مسکن برای زوجه

زوجه هستم باکره عروسی نگرفتیم با خانواده ی زوج کارم به شکایت کشیده شده برای تهیه مسکن و اثاثیه میتونه یک واحد از ساختمون پدرش که مشترک هستن همه خواهر برادرش هستن رو معرفی کنه و من مجبورم برم اونجا؟
یا دادگاه میگه جای دیگه رو بگیر؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مشترک باشد مورد تایید قرار نمی‌گیرد اگر زوجه ایراد نماید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام زوج باید یا سند مالکیت ارائه کند و یا اجاره نامه معتبر و تمام امکانات لازم جهت زندگی مشترک باید وجود داشته باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام سال شما تکراری می باشد اما مجدداً عرض می کنم ایشان می تواند آن واحد را معرفی کند شما نیز می‌توانید دفاع ما این تصمیم در نهایت با کارشناس و مرجع محترم قضایی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه باکره هستید می توانید با استناد به حق حبس تمکین نکنید و نفقه و مهریه خود را مطالبه کنید..

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر یک واحد مستقل از یک ساختمان چند واحدی باشد مشکلی ندارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام و احترام
مطابق قانون زوج موظف به تهیه مسکن مستقل می باشد

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

دادخواست الزام زوج به تهیه مسکن جداگانه با امکانات زندگی بدهید

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام درود،تهیه منزل برای زندگی مشترک توسط زوج،باید مستقل باشد وبا شرایط گفته شده،مورد پذیرش نیست.

یک وکیل

سلام، اگر واحد آپارتمانی مستقل است و منظور شما این می باشد که صرفا در ساختمانی قرار دارد که در واحدهای دیگر آن پدر و..... زندگی می کنند و واحد مذکور شرایط لازم را داشته باشد ایرادی به آن وارد نخواهد بود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر باید برای شما منزل جدا تهیه کند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر مشترک هست خیر.اگر مستقل است بله کارشناس باید تایید کند.

سعید وظیفه دوست

جناب آقای سعید وظیفه دوست :

سلام ، تهیه منزل در شان زوجه باید صورت بگیره، و نمیتونه اجبار در زندگی در چنین منزلی بکنه.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق کارشناس مسکن مورد نظر از جهت استقلال و تناسب با شان زندگی زناشویی بررسی میشود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله اگر یک واحد آپارتمان مستقل باشد کارشناس تایید خواهد کرد
و زوجه ملزم است که تمکین
نماید مگر زوجه حق حبس داشته باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

سولل تکراری لست پاسخ داده شد