مشاوره حقوقی رایگان - مستقل بودن

سلام.روزبخیر.من نزدیک ده ساله که ازدواج کردم دوتابچه دارم همسرم تک فرزنده وازاول قرارشدبامادرشوهرم تویه خونه زندگی کنیم.الان واقعاخسته شدم آیامن میتونم واسه خونه مستقل اقدام کنم یاحق باشوهرمه؟توروخداراهنماییم کنید

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید دادخواست تهیه مسکن مستقل تنظیم نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تحت عنوان تهیه مسکن الحده دادخواست دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله طبق قانون زوج مکلف است که خانه مستقل و در شأن زوجه تهیه نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود آری امکان پذیر است
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید وگرنه ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید این حق شماست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بر شما می توانید درخواست منزل مستقل بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست تهیه منزل مستقل بدهید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بله با اثبات عسروحرج خود برای سکونت درمنزل مشترک میتوانید دادخواست تهیه مسکن مناسب بدهیدالبته ممکنه زوج به قراراولیه استنادکندوضمنامطابق قانون حق تعیین محل زندگی مشترک بازوج است

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله می توانید اگر توافق مکتوب نبوده باشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

میتونید دادحواست تهیه منزل مستقل بدهید ولی کدورت با شوهرتان بوجود میاد و او مجبور است مادرش را تنها رها کند یا هر شب بهش سرکشی کند یا ببرد خانه سالمندان ولی شما که اخلاقا قبول کردید تحمل کنید بهتره یهنی فکر کنید مادر خودته