مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن معوض از مالک بابت عقب نشینی ملک

با سلام،یک ویلا در روستایی در محمودآباد خریدم که دوبر است.فروشنده گفت هرچقدر ملک عقب نشینی از دو طرف داشته باشه،از پلاک سمت راست این ویلا که متعلق به خودمه بهت میدم و در مبایعه نامه نیز قید شد. الان پلاک سمت راست را اقدام به ساخت کرد و وقتی گفتم چجوری به من زمین میدی بابت عقب نشینی ،گفت از پلاک سمت شمال ویلا که متعلق به برادرمه میدم.الان سوال بنده اینه چگونه باید اقدام کنیم؟ آیا صورتجلسه نیازه و دوم اینکه مراحل اینکار به چه صورتی است؟!
حدودا 8متر مربع در مجموع باید به من بدهد.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره ثبت موضوع را پیگیری کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را به نحو حضوری از طریق اداره ثبت پیگیری بفرمائید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید دادخواست مطالبه وجه بابت قیمت 8 متر عقب نشینی به قیمت روز بدهی به طرفیت شهرداری یا اداره راه و ایشان