مشاوره حقوقی رایگان - ضبط صدا

با سلام،بنده چند وقت پیش با خانومم بحثم شد که کلی بدو بیراه بهم گفت بعدش که من حسابی عصبی شدم صدامو ضبط کرده که من تهدیدیش کردم اون لحظه نمیدونستم دارم چی میگم فقط فحش دادمو تهدید به مرگش کردم الان درخواست طلاق داده آیا با اون صدا میتونه کاری پیش ببره؟

پاسخ ها :

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

اگر شکایت تهدید علیه شما طرح کنند صدای ضبط شده شما باعث افزایش علم قاضی می شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
ابتدا باید ‌ جرم تهدید در ‌ مراجع قضایی اثبات گردد