مشاوره حقوقی رایگان - خریدار برای سند نمی آید .

باسلام .
اپارتمانی را فروخته و تحویل داده ام .
خریدار برای تنظیم سند نمی آید و مانده ثمن معامله رو نمی دهد ( عدم حضورشو دارم )
من ( فروشنده ) از صاحب سند ملک وکالت تام دارم (یعنی سند به اسم من نیست)
خریدار یه زن خانه دار است که عضو هیئت مدیره (خارج از شرکاء) یک شرکت با مسئولیت محدود هم هست !
می ترسم برم دادخواست مطالبه مانده ثمن معامله بدم .
از ترس این که شاید قسطی کنه یا در صورت توقیف همین ملک مستثنیات دین محسوب بشه .
راهنمایی کنین که چیکار باید بکنم ؟
ممنونم.

پاسخ ها :

سلمان  رئوفی پور

سلمان رئوفی پور:

با سلام و احترام؛ در خصوص موضوع مطروحه شما بایستی مابقی ثمن به همراه خسارات چنانچه قید شده است را از خریدار طلب نمایید و به جهت جلوگیری از فرار دین ابتدائا می توانید تامین خواسته بگیرید و اموال ایشان را توقیف نمایید . ضمنا در زمانی که مابه ازا برای طلب وجود داشته باشد اصل بر ملائت (داشتن دارایی) برای طلبکار می باشد .
در کلیه امور حقوقی پیشنهاد می گردد از مشاوره حضوری وکیل دادگستری قبل از هر اقدامی استفاده نمایید. همچنین چنانچه پاسخ بنده برای شما مفید بود شماره ارتباطی بنده را ذخیره یا یادداشت نمایید و درصورت نیاز به خدمات حقوقی اینجانب با بنده تماس حاصل نمایید. سلمان رئوفی پور وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی 09123700383