مشاوره حقوقی رایگان - جای پارک خودرو

باسلام و وقت بخیر
در محله ای از تهران به تازگی سکونت میکنم سر جای پارک در محل درگیری به وجود آمد با این حال که خودرو بنده جلوی مغازه آنها نبود و آنطرف خیابان بود و اصلا مزاحم کسب و کار آنها هم نبود دونفر از کسبه محل مرا زدند و بینی من شکست گزارش تحقیقات محلی و پزشکی قانونی موجود است.در قرار نهایی دادسرا بنده به علت فحاشی متهم شدم و یکی از دو کسبه به عنوان ضرب و جرح عمدی منجر به شکستگی متهم شدند بنده اعتراض زدم بابت فحاشی که انجام ندادم ولی الان هیچکدوم از شاهدین مایل به حضور در دادگاه نیستن چون من را کسی در این محل نمی‌شناسد الان چکار میتوانم بکنم
آیا ممکن است آن دونفر تبرئه شوند؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بابت فحاشی احتمال تبرئه وجوددارد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تبرئه شدن طرف مقابل و محکومیت شما بستگی به دلایل ابرازی و نظر مقام رسیدگی کننده دارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما.
با یک وکیل مشورت نمایید و همراه شوید