مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست عدم تمکین هسر

سلام من خانه ام را به نام همسرم کرده ام و همسرم مرا از خانه بیرون انداخته و مال نقدی و غیر نقدی هم که در خانه داشتم ضبط کرده. و مهریه اش را هم اجرا گذاشته . من میتوانم درخواست عدم تمکین بدهم ؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله امکان طرح دعوی تمکین دارید،متنها درصورت عدم رضایت زوجه به سکونت درملک ایشان، شما میبایست مسکن دیگری برای تمکین فراهم نمایید.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بله می توانید دعوی تمکین مطرح کنید و باید منزل مستقل برای همسرتان تهیه کنید تا در آنجا سکونت کند. نمی توانید در منزلی که به نام همسر شما است ایشان را ملزم به تمکین کنید.

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام شما می توانید دادخواست الزام به تمکین بدهید،البته نتیجه بستگی به دلایل و دفاعیات طرفین دارد. قابل پیش بینی نیست.