مشاوره حقوقی رایگان - شارژ مجتمع تجاری

سلام. مجتمع تجاری چهار طبقه ای داریم که برخی از مغازه ها که فروخته شده تعطیل کرده اند که طبق قولنامه و بعضا اجاره نامه رسمی حق بستن مغازه ها را ندارند.و شارژ پرداخت نمی‌کنند. نکته دوم این که بعضی از مغازه‌ها در اختیار مالکین است و هنوز به فروش نرفته.تکلیف شارژ این ها چگونه است. با سپاس فراوان از شما

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. پرداخت شارژ از وظایف ساکنین بوده و درصورت عدم پرداخت، مدیر امکان پیگیری وطرح دعوی از طریق اجرای ثبت اسناد یا دادگاه را خواهد داشت.