مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت وام

سلام وقتتون بخیر پدر من برای همه وام هایی که تا به امروز گرفتیم برای همسرم ضامن شده یک سری مشکلات وجود اومده تصمیم به جدایی گرفتم همسرمم میگه جداشی وام هارو پرداخت نمیکنم سنگین ترینش وام مسکن هستش میخواستم بدونم اگر همسرم وام رو پرداخت نکنه پدرم باید پرداخت کنه یا خونه رو مصادره میکنن

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در بحث مسکن بانک صبر میکند تا بدهی بالاتر رود بعد خانه را مزایده میگذارند

مسعود محمدی

جناب آقای مسعود محمدی :

سلام، با هر بار پرداخت قسط می‌توانید علیه وام گیرنده شکایت کنید و مبلغ رو به همراه خسارت دریافت نمایید