مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودروی خودم و فسخ مبایعه نامه

سلام یک سالو نیم پیش خودرو فروختم چها رمیلیون نقد و 7 میلیون چک گرفتم چک برگشت شد به شورا مراجعه کردم و توی مبایعه نامه طبق ماده399 ذکر شده بود که در صورت پاس نشدن چک فسخ قرارداد انجام شود خواسته ام در شکایت توقیف اتومبیل و فسخ مبایعه نامه بود شورا به من گفت یک میلیون و نیم تامین بریز منم ریختم به حساب دوباره میگه حکم اموال میدهم و حکم توقیف خودرو را نمیدهد اموال هم ندارد و خودش هم متواری است سند به نام خودم است اما پلاک به نامم نیست حالا دوباره شورا گفته باید پنج میلیون تامین بریزی منم توان پرداخت ندارم لطفا راهنمایی نمایید با تشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مبلغ 5 میلیون را برای دستور موقت فوری خواسته اند. می توانید دستور موقت نخواهید. بگذارید پس از صدور رای همان رای را اجراییه بگیرید