مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به نظریه پزشکی قانونی

اگر به نظریه پزشک.قانونی اعتراض داشته باشیم چگونه باید پیگیری شود

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید
یا از طریق دفتر خدمات قضایی اعتراض خود را ارسال کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام زمانی که نظریه پزشکی قانونی به شما ابلاغ می‌شود می‌توانید به آن اعتراض نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید درخواست اعتراض خود را در مهلت مقرر به مرجع قضایی که به پرونده رسیدگی مینماید ارائه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
وقتی ابلاغ شد اعتراض نمایید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید