مشاوره حقوقی رایگان - اینستاگرام هک خانوادگی

سلام وقت بخیر
من اینستا گرام داشتم که اون توی گوشی شخص دیگری باز شده ایفون 11 در حالی که برای من ایفون 8 بعد برای مردم پیام های فحش فرستاده الان هم اون متوجه شده رفته با گوشی a24 گوشی ایفون خودش رو از طریق اینستا گرام حذف کرده توی اونجایی که چه گوشی هایی اینستاگرام شمارا باز کرده است من از اون اسکرین شات دارم الانم میتونم از طریق فتا آدرس و لوکیشن اون شخصو در بیارم ؟؟ یا سریال گوشی رو من سر یکی شک دارم از فامیلامون هست چطوری میتونم پیداش کنم؟؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید
نتیجه قابل پیش بینی نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق پلیس فتا اقدام به شکایت کنید و نتیحه شکایت قابل پیش‌بینی نیست.