مشاوره حقوقی رایگان - تصرف عدوانی مشاعات آپارتمان

با سلام. من مالک یک واحد ازسه واحد یک مجتمع اپارتمان هستم زمانی که ما خریدیم سازنده آپارتمان 10 درصدی از مشاعات را ساخته بود و پس از فروش طبقه همکف - مالک طبقه همکف کل مشاعات ساختمان را بنا ساخت وقسمتی از صحن حیاط که باقی مانده بود سقف ورق انداخت ومغازه کرد شکایت کیفری کردم رای اولیه به نفع من ورفع تصرف و4ماه حبس تعزیری برای متهم (مالک طبقه همکف)داد ولی رای تجدید نظر چون سازنده اپارتمان ساخت بنا را قبول کرد مالک طبقه همکف(متهم) براعت وی صادر شد حالا من چکار باید بکنم.ایا میشود باشکایت حقوقی خلع ید حق خود را بگیرم در ضمن در زمان ساخت طبقه همکف من اظهار نامه به ایشان دادم که هیچ جواب ندادمالک طبقه همکف قولنامه ای خریده وحتی قسمت مشاعات در قولنامه نیست 53متر قولنامه دارد 100متر تصرف کرده است (واحدها سند وپایان کار دارد) - (من باید از سازنده شکایت کنم یا از مالک کنونی طبقه همکف؟) به نتیجه می رسم یا مثل دفعه قبل شکایتم به جایی نمی رسد

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در شکایت کیفری سوء نیت یاید ثابت شود.تامین دلیل کنید و شکایت حقوقی رفع تصرف مازاد دهید‌