مشاوره حقوقی رایگان - اعلام گذشت

با سلام همسر بنده پارسال مهریه را به اجرا گذاشت و هنگامی که دادنامه صادر شد و من محکوم به پرداخت مهریه شدم و در فرجه 20روزه وقت تجدید نظر خواهی بنده با همسرم به توافق رسیدیم و 3دانگ از منزل مسکونی ام را بدون هیچ قیدوشرطی و مدرکی بنامش زدم و از طریق دفاتر خدمات قضایی لایحه اعلام گذشت را با این متن برای دادگاه ارسال کردیم(موضوع لایحه:اعلام گذشت
ریاست محترم شعبه اول دادگاه عمومی حقوقی...
باسلام
احتراما به استحضار میرساند در خصوص پرونده کلاسه...به شماره بایگانی...اینجانب ...رضایت بی قیدوشرط خویش را اعلام می نمایم‌)و الان دوباره مجددا رفته مهریه را از طریق دادگاه به اجرا گذاشته،آیا با وجود اعلام رضایت قبلی در پرونده دادنامه آیا همسرم مجددا می‌تواند مهریه را به اجرا بگذارد و اگر بنده اعتراض کنم که این پرونده قبلا رضایت خورده آیا باعث می‌شود که همسرم دیگه کلا نتواند مهریه اش را مطالبه کند

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بهتراست طرح دعوی به خواسته تهاتر ملک بامهریه علیه زوجه را دردادگاه مطرح واثبات نمایید که ملک موصوف درقبال مهریه به وی واگذار شده است.