مشاوره حقوقی رایگان - َدیه پسرم

باسلام خدمت کارشناسان محترم پسرمن تقریبا 9سال پیش تصادف کردودادگاه براش دیه تعیین کردوقرارشددادگاه مبلغ دیه روبریزه به حساب من درهمین موقع مستجرملک پدرم ازپدرم برای رهن ودیرکردرهن خانه شکایت کرده بودوپرونده به اجرای احکام فرستاده شده بودمیخواستن پدرم روببرن زندان که من گفتم ازدیه پسرم که درهمون اجرای احکام بودبردارن وبه حساب شاکی پدرم واریز کنن پدرمن هم درحضوربرادرام گفت بخاطراینکاریک طبقه ازخانه مال پسرت وبعددادگاه اومدوخانه روتحویل به مادادومن الان 8سال است که دران خانه هستم ودرحال حاضر پدرم فوت کرده ووراث میگن تخلیه کن بفروشیم میخواستم بدونم حق پسرم چی میشه درضمن این مبلغ که ازدیه پسرم کسرشده بصورت کتبی مدارک موجوده که ازطریغ دادگاه کسرشده الان چی میشه حق پسرم پایمال میشه چون پدرم شفاهی خانه روداده وشاهدفقط دارم بایدتخلیه کنم ممنون میشم راهنمايي کنید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. اگر صورتجلسه ای دردادگاه مبنی بر تحویل منزل بشما باشد و نیز مبلغ پرداختی شما به میزان ارزش روز ملک درآن زمان باشد،امکان نتیجه گرفتن وجوددارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه چنین ادعایی را معمولاً نمی پذیرد.
اگر پدرتان قصد انتقال ملک به شما را داشت نوشته ای تنظیم می شد.