مشاوره حقوقی رایگان - در مورد دیه از صندوق خسارت‌های بدنی

چرا بعد از 5سال ابلاغیه اومده برا پرداخت دیه ای که شوهر تو تصادف زد به دونفر یکیش فوت شد ویکی دیگش فوت کرد سه سال زندان بود و ماشینش بیمه نداشت خودش هم گواهینامه نداشت سه سال حبس کشید دولت بخاطر اینکه نداشت واقعا هم هیچی بنام نبود و تحقیق و پیگیری کردن ک نداره دیه رو دولت بلاعوض داده شد ولی الان بعد از. 5سال باز ابلاغیه براش اومد ک دیه ای ک از صندوق خسارت‌های بدنی روشوهرم پس بده ما نداریم آخه ازکجا بیاریم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. سوال قبلا پاسخ داده شده است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از صدور حکم می توانید دادخواست اعسار بدهید و به صورت اقساطی پرداخت می