مشاوره حقوقی رایگان - پدرم حقوقش رو به اسمم زده اما به خواهر بیوه ام رسید

سلام پدرم حقوقش رو به اسمم زده بود با مدرک کمیسیون دارم و صعب العلاج هستم پدرم سال 91 حقوقش بنامم کرد و الان اسفند 1401 فوت کرد و خواهر بیوه ام رفت و حقوق پدرم رو گرفت من از کار افتاده هستم و حتی وقتی رفتم اداره گفتن تموم شده و ماه دیگ ب حسابت میریزیم اما بعد اینک خواهرم رفت دیگ به حساب خواهرم ریختن و من دیگ الان باید چیکار کنم که به منم برسه راهی هس؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بعد از فوت مستمری صرفا به افراد تحت تکفل میرسد.