مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت دیه از صندوق خسارت‌های بدنی

سلام چرا بعد 5سال برا شوهرم ابلاغیه از دادگاه اومد ک دیه ای م دولت و صندوق خسارت‌های بدنی رو به دونفر از خانواده های شاکی داده شده از دولت که یکیش تو تصادف فوت کرد و دمی زخمی شده شوهرم بخاطر این پرونده سه سال حبس کشید دیه رو بلاعوض دادن نگفتن ک باید یه روز پرداخت کنید باید شوهرم به صندوق پس بده آخه از کجا دویست شصت میلیون پرداخت کنیم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. خسارت هایی را که صندوق درصورت موجودبودن مقصر به نیابت از وی میپردازد. قابل مطالبه است. وشما درصورت عدم وجود مال و عدم توان پرداخت یکجا میتوانید درخواست اعسار دهید.