مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام وقتتون بخیر خانمی هستم ٢٢ساله از جویبار من ٣ساله که شوهرم با کتک و فحاشی منو از خونه بیرون انداخت و طی این چندسال حتی یک بار هم زنگ نزد که منو ببره خونم و یک فرزند دخترم دارم که مادرشوهرم وقتی که به دنیا اومد ازم گرفت و بهم نداد من این چند سالو صبر کردم بخاطر بچم اما اونا اصلا اعتنایی نکردن منم حدود ٩ماه پیش یک وکیل از همینجا گرفتم وکیلم مهریمو گذاشت اجرا و اولین دادگاه مهرم 5٠تاسکه بود وکیلم گفت بیا ٢٠میلیون از شوهرت بگیر و توافقی جدا شید حق طلاقم برای من گرفت و شوهرم ٢میلیون همونجا داد که وکیل برداشت برای خودش و گفت من ٣ تومن دیگرم طی سه چهار روز دیگه میدم و سه تا پنج میلیونم طی سه ماه میدم وکیلم براش شرط گذاشت که اگر حتی یک روز از مهلتش بگذره و پرداخت نکنه کل مهریمو باید بده توافق فسخ میشه اما الان 6الا٧ماهه که هیچ پولی نریخته و وکیلمم هرچی میگم جلبشو بگیرید نمیگیرن و هیچ اقدامی هم نمیکنن باتوجه به اینکه من نه پدر دارم نه مادر و خود وکیلمم میدونه که هیچ پشتو پناهی ندارم تنها امیدم همون مهریه بود تروخدا ی کمکی بهم بکنید راهنمایی کنید من چیکار کنم ممنونم ازتون تشکر از سایت خوبتون

پاسخ ها :

سلمان  رئوفی پور

سلمان رئوفی پور:

با سلام و احترام؛ در خصوص موضوع مطروحه شما بایستی متن توافق رو بررسی نمود سپس اظهار نظر کرد . در خصوص کلیت امر با وکیل مربوطه تماس حاصل نمایید و نتیجه اقدامات و فرایند ها را مطالبه نمایید در صورت عدم پاسخگویی و کم‌کاری امکان طرح شکایت موجود میباشد . در کلیه امور حقوقی پیشنهاد می گردد از مشاوره حضوری وکیل دادگستری قبل از هر اقدامی استفاده نمایید. همچنین چنانچه پاسخ بنده برای شما مفید بود شماره ارتباطی بنده را یادداشت (یا ذخیره) نمایید و درصورت نیاز به خدمات حقوقی اینجانب با بنده تماس حاصل نمایید. سلمان رئوفی پور وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی 09123700383