مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پیمانکار

سلام خسته نباشید
بنده چند ماه پیش برای کار در یک شرکت مشغول به کار شدم با حقوق دو میلیون 400 بعد از 20 روز کار پیمانکار دیگری با شناخت قبلی از بنده با بنده تماس گرفتن که کارم گیره بیا برا من کار کن و حقوقتو خوب میزنم اصرار که کارم میخوابه فرداش اومدن دم خونه دنبالم التماس و اسرار که بیا منم شرایطمو بهش گفتم همه رو قبول کردن. منم دیگه به شرکت قبلی نرفتم یک هفته درگیر تست و امتحان شدم بعدش جوابش اومد قبول شدیم از 15 برج ده که مشغول شدم بعد یک هفته ما هر چی اصرار کردیم که قرارداد بنویس چهل روز امروز فردا کرد ننوشت. یک ماه گفتم بیمه کن مدارک دادم بهشون بیمه نکردن اول برج 12 ما سر کار افتادیم تو کانال دوتا از دنده هامون آسیب دید دکتر گفتن استراحت کن ما بخاطر اینکه شب عید بود گفتیم استراحت نمیکنم بدهکارم دوم برج دوازده بود دیگه سرویس نیومد دنبالم هرچی تماس گرفتم با پیمانکار جواب ندادن فقط پیام دادن که استراحت کن گفتم از مرخصی ماهیانه کم میشه گفتن روز مزد مرخصی نداره بعد پنج روز جواب ندادن بلاخره گفتن که به شما احتیاج ندارم یکی از فامیلاشونو برده بود جا بنده و تمام صحبتها و شرایطی که قبولشون کرده بود انکار کرد حساب این چند وقتی که کار کردم و فرستاد ماهی 1میلیون و200 یا 300 حساب کردن الان بعد ده روز جواب تماسمو نمیده نه میان حساب کتاب بکنن میگن حرفی نداریم میگم شب عیدی بیکارم نکن اگه نمیخواستین کار کنم چرا باعث شدی از شرکت قبلی تسویه کنم میگن بیا وایسا کارگر بیل و گلنگی منم هنوز دنده هام درد میکنه مدارکمو دفترچه بیمه خودمم دستشه نمیاره بده. الانم نمیدونم باید چیکار کنم خواهش میکنم راهنماییم کنید اگه شکایت کنم تا قبل سال جدید رسیدگی میشه حقمو ازشون میگیرن. ممنون

پاسخ ها :

مسعود جباری

جناب آقای مسعود جباری :

دوست عزیز اگر دنده شما آسیب دیده باشد میتوانید از کارفرما شکایت کنید و مسلما پس از اخذ نظریه کارشناس اداره کار وی به اتهام عدم رعایت آئین نا مه های حفاظت فنی منتهی به ایراد خسارت به شما تعقیب و مجازدت میشود