مشاوره حقوقی رایگان - سوال دیه

عرض سلام و ادب من به دلیل پرونده نزاع محکوم به پرداخت دیه شدم و تقاضای اعسارم با پیش پرداخت 13 میلیون و 700 تومان ماهانه تایید شده میخوام بدونم که میشه بازم نامه تقلیل و تعدیل اقساط بدم چون با ماشین کار میکنم نمیتونم پرداخت کنم و چه موقعی نامه رو بدهم به دادگاه بهتره؟ و اینکه شاکی با وکیلش به دادگاه عمومی حقوقی شکایت کردن میتونن حکم توقیف ماشینی رو بگیرن که در دادگاه کیفری اثبات شده من باش مسافر کشی میکنم و نه؟ باتشکر فراوان از توجه شما.

پاسخ ها :

سلمان  رئوفی پور

سلمان رئوفی پور:

با سلام و احترام؛ در خصوص موضوع مطروحه شما امکان طرح دعوی تعدیل موجود میباشد که بایستی قبل از قطعی شدن و رسیدن موعد پرداخت نسبت به آن اقدام‌نمایید.
در خصوص خودرو امکان جلب آن وجود دارد اما بایستی در دادگاهی که حکم صادر شده و اعسار درخواست میشود بودن ماشین به عنوان وسیله تامین معاش را ثابت نمود که از جمله با استناد به احکام سابق میتوان از ان استفاده نمود.

. در کلیه امور حقوقی پیشنهاد می گردد از مشاوره حضوری وکیل دادگستری قبل از هر اقدامی استفاده نمایید. همچنین چنانچه پاسخ بنده برای شما مفید بود شماره ارتباطی بنده را یادداشت (یا ذخیره) نمایید و درصورت نیاز به خدمات حقوقی اینجانب با بنده تماس حاصل نمایید. سلمان رئوفی پور وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی 09123700383