مشاوره حقوقی رایگان - خرید آنلاین

سلام خسته نباشید. در تلگرام من با کسی آشنا شدم که در مرورگر گوگل یک وبسایت فروش مد برای بازی طراحی کرده است و در آن مد هایی که می‌سازد به فروش می‌گذارد، چندی پیش چند نفر علیه او مد هایی که پولی بود را در دسترس عموم قرار دادن و بعد از آن. آن شخص فروشنده مد، قانونی برای خرید مد وضع کرد که خریدار مد باید اطلاعات کامل از صفحه اول شناسنامه به او تحویل بدهد و سپس مد را خریداری کند تا با دادن شناسنامه به فروشنده مد، تعهد بدهد که مد را در دسترس عموم قرار نمی‌دهد، من خواستم بدانم که آن شخص فروشنده می‌تواند از این طریق از اطلاعات شناسنامه سوءاستفاده کند یا اینکه او فقط بدلیل حفظ مد های خود و جلوگیری از عمومی شدن آنها این کار را کرده است. لطفا به من پاسخ بدهید زیرا خودم میخوام یک مد از او خریداری کنم.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

کاربر عزیز هیچ چیز دور از ذهن نیست ممکنه از تصویر اطلاعات هویتی شما کارت بازرگانی صادرشود ویا مواردی دیگر رخ دهد