مشاوره حقوقی رایگان - دسیسه

سلام
عروسم و مردی که قرار بود ازدواج کنیم به هم دست به یکی کردن و بدون اینکه متوجه شم دچار پرونده هایی کردن که به نا حق متهم شدم و حتی خیلی هاشو نمیگن خودم متوجه شدم آمل مدرک بهم نمیدونم از عروسم به جرم رشوه دادن به عاقد شکایت کردم اصلا اسم عاقد رو نیوردم فقط محل رشوه رو دفتر ازدواج اعلام کردم که اول پرونده رفت دادسرای ناحیه 27 جرایم کارکنان دولت بعد منو خواست اظهاراتمو بنویسم یعد گفت پسرت هم باید بیاد اظهاراتش بده که رفتیم بعد قرار عدم صلاحیت صادر کرد و گفت چون شهر ری خورده فرستاد دادگاه شهر ری اونجا هم قرار عدم صلاحیت صادر کرد گفت با لباس مبدل روحانی اومده فرستاد دادگاه ویژه روحانیت منم رفتم غافل از اینکه دارن برام پاپوش درس می کنن و جرم سیاسی بهم میزنن ولی من اصلا هیچ کاری با سیاست ندارم اونا خودشون سیاسی هستن و قتی فهمیدم از ترسشون جرم رو به من و پسرم نسبت دادن دادگاه روحانیت هم باهاشون همکاری کرد و میدونم مال و اموال و جون خودم و خونوادم در خطره چیکار کنم تو رو خدا راهنمایی کنید من میدونم به پسرم جرم دزدی و سرقت و قتل زدن اما نمیگن تمام جرماشونو به ما نسبت دادن و همه جوره تحت نظرم و هر جا میرم یه پاپوش برام درس می کنن دیگه نمیدونم چیکار کنم کلاهبرداری هم کردن یه باند خیلی قوی و زیادی هستن خیلی هم خطرناک هستن آدم میکشن و همه جا رفتم آگاهی کلانتری دادگاه حفاظت دیگه نمیدونم چیکار کنم فقط خدا تا حالا باهامون بوده تو رو خدا لااقل شما اعلام کنید فساد مالی و اقتصادی هم دارن می تونم ثابت کنم ولی هر جا میرم دنبالم هستن و طرفو یا می‌خرن یا ذهنشو خراب می کنن حتی فهمیدم دولت داره همه چیو کنترل می کنه شنود و ردیابی و... ولی نمیدونم چرا تا حالا متوجه نشدن ما کاری نکردیم لطفا کمک کنید ما جونمون تو خطره

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه می توانید موضوع را پیگیری کنید.