مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

سلام من 7فقره چک ازم برگه خورده که جمعا میشه 270ملیون طرف رفته شاکی شده امروز وقت دادگاه داشتم چون دادگام توشهردیگه بود ترسیدم برم بازداشتم کنن الان شاکیم حکم جلب میتونه برام بگیره چون توی دادگاه شرکت نکردم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دادخواست مطالبه وجه داده باشد بعد از جلسه رای محکومیت صادر و به شما ابلاغ می شود و به شما بیست روز مهلت تجدیدنظر خواهی داده می شود.
سپس بعد از قطعیت حکم اجراییه صادر و به شما ابلاغ می شود.
از تاریخ ابلاغ اجرائیه سی روز م با دارید دادخواست اعسار بدهید که اگر در این مهلت دادخواست اعسار بدهید فعلا حکم جلب صادر نمی شود تا به درخواست اعسار شما رسیدگی شود اگر اعسار پذیرفته شد
طبق رأی اعسار می توانید به صورت اقساطی پرداخت کنید
و اگر اعسار رد بشه بعد از اعتراض و قطعیت حکم اعسار می تواند حکم جلب شما را بگیرد.
شما بهتر است به فکر پرداخت بدهی خود باشید.
اگر دارنده چک مستقیم درخواست صدور اجرائیه داده باشد در این صورت نیز اجرائیه صادر و به شما ابلاغ می شود ظرف ده روز پرداخت کنید و اگر توان پرداخت ندارید ظرف سی روز دادخواست اعسار بدهید.