مشاوره حقوقی رایگان - بخشش سهم الارث وراث به یکی از فرزندان متوفی

باسلام
پدر بنده سال 94 فوت کردند ودر زمان فوت پدر و مادرشان در قید حیات بودند. همان سال اقدام کردیم برای انحصار وراثت و طبیعتا پدر و مادر متوفی جز وراث بودند.بعد از گذشت چند سال پدربزرگ و مادر بزرگ فوت کردند.و حتی یکی از عموها و عمه ها هم فوت نمودند.پدر من صاحب امتیاز یک آپارتمان از شرکت تعاونی بودند و بعد از مراجعه به تعاونی برای انتقال امتیاز متوجه شدیم که باید از تمامی وراث وکالت نامه بگیریم و اقرار نامه ....آیا وکالتنامه بهتر است یا صلح نامه و اقرارنامه.