مشاوره حقوقی رایگان - نحوه تقسیم پارکینگ در آپارتمان وکالتی

سلام
من دارای یک واحد 300 متری وکالتی در ساختمان 5 طبقه می‌باشم که طبقه پنجم تک واحدی می باشد و سایر طبقات سه واحد هستند و یک واحد هم در همکف می‌باشد جمعا ساختمان دارای 13 واحد 100 متری و یک واحد 300متری است.
باتوجه به اختلاف دو همسایه بر سر جای پارک در پارکینگ مدیر ساختمان تصمیم بر قرعه‌کشی جای پارک در پارکینگ گرفته است درحالی که پارکینگ ما به دلیل متراژ بیشتر واحد ما مقداری بزرگتر می‌باشد و من مخالف این قرعه‌کشی هستم آیا من می‌توانم باتوجه به متراژ آپارتمان وارد قرعه‌کشی نشوم ؟
و آیا راه دیگری برای تقسیم و مشخص کردن جای پارک است ؟؟

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سلام، تعیین مالکیت‌ پارکینگ بر اساس‌ صورت مجلس تفکیکی و تعیین پارکينگ با ابعاد و مساحت معین و جانمایی در سند مالکیت قید می شود ، اعلام مالکیت بر اساس قرعه کشی باید در شرایط خاص و رعایت حقوق مالکین صورت بگیره ، تعیین پارکینگ و انتساب آن به ملک در آينده اگر قانونی صورت نگیره موجب مشکلات خواهد شد