مشاوره حقوقی رایگان - مالی-عودت پول

سلام من به درخواست یکی ازدوستانم مبالغی را سال98و99به حساب فرد دیگری واریز کردم.پیام‌های دوستم مبنی بر درخواست جابه‌جایی پول به اون حساب و پرینت حساب هم دارم ولی داخل پیام‌ها عنوان قرض بیان نشده است.حال که بابت پول‌ها درخواست عودت از دوستم کردم پس نمیدهد.الان باید از صاحب حساب و دوستم شکایت کنم یا فقط دوستم؟و طبق کدام ماده قانونی؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
علیه هر دو دادخواست مطالبه وجه بدهید.
بدوا اظهارنامه ارسال کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بدواً اظهارنامه مبنی بر مطالبه وجه به هر دو شخص مذکور در متن سؤال ارسال کنید.
در صورت عدم افاقه، دادخواست به خواسته‌های مطالبه وجه و خسارت تأخير تأدیه به انضمام خسارات دادرسی به طرفیت هر دو شخص را در یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.