مشاوره حقوقی رایگان - مجوز تخریب آپارتمان

سلام بنده صاحب یک طبقه از یک آپارتمان سه طبقه هستم که در استان تهران است و این واحد را اجاره دادم نظر به اینکه همه ی واحدها در حال نشست هستند و سقف طبقات ترک خورده و سن بنا حدود 60 سال است آیا من می‌توانم به تنهایی برای درخواست تخریب به شهرداری مراجعه کنم؟و سوال دیگر اینکه اگر الان در آن ساختمان اتفاقی مبنی بر صدمه به کسی بیفتد من مقصرم و باید دیه بدهم؟یا طبقات دیگر؟

پاسخ ها :

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام اگر احتمال خطر جانی دارد اقدام قانونی نمایید

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام بله می توانید مشروط بر اینکه کارشناس خطر تخریب ملک را تایید نماید ...بله در صورت بروز خسارت قطعا مقصرید با وصعیتی فرمودید