مشاوره حقوقی رایگان - تخریب آپارتمان ؟

سلام ما در یک ساختمان 4 طبقه که هر طبقه 2 واحد دارد زندکی میکنیم ما طبقه آخر هستیم دیوارهای واحد و خرپشته دارای ترک های ریز و درشت میباشد و همچنین تاسیسات موتورخانه و لوله کشی فاضلاب ها همه مشکل داره و تقربا تعطیل است آیا می‌توانیم درخواست کارشناسی برای تخریب ساختمان بدهیم

پاسخ ها :

درخواست کارشناسی جهت تخریب آپارتمان مجوز تخریب آپارتمان حکم تخریب آپارتمان تخریب آپارتمان