مشاوره حقوقی رایگان - عدم تنظیم سند معامله

باسلام
ملکی را 45سال پیش خریدم واز همان زمان درتصرفم می باشد ولی متاسفانه سند را انتقال ندادم وهیچ گونه سند عادی هم ندارم .شخص فروشنده 20سال پیش فوت نموده حالا تعدادی از فرزندان مرحوم گواهی می کنند که پدرشان ملک را فروخته به اینجان ودر زمان حیاط هم اقرار می نموده .باتوجه به توضیحات وموارد زیر آیا وراث دیگر را توان ملزم به انتقال سند کرد.
1_45سال است که ملک درتصرفم است که 25 سال آن درزمان حیاط فروشنده بوده.
2-دونفر از وراث اصلی فوت نمودند.
3_مورد معامله ومالکیت اینجانب مورد گواه بسیاری از همشهریان می باشد.
4_می توانم گواهی تعدادی از وراث مبنی بر اینکه پدرشان این ملک را به اینجانب فروخته را بگیرم
5-با فروشنده هیچ مشکلی نداشتم فقط سهل‌انگاری شده
بابت طولانی شدن پوزش می طلبم
ممنون

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بله، پیشنهاد میشود از تخصص وکیل کمک بگیرید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

دادخواست اثبات مالکیت مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام وراث دیگر ملزم به انتقال سند نیستند ابتدا می‌بایست مالکیت خود را از طریق دادگاه اثبات نمایید

و بعد از اثبات می‌توانی درخواست انتقال داشته باشید چرا که قرارداد وجود ندارد