مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

با سلام خدمت وکلای خوب دادراه..فردی از منزل بنده دزدی کرده اما هیچ مدرک و دلیلی از خود باقی نزاشته و شاهدی در این خصوص وجود ندارم اما ما چند نفر مطمعن هستیم که کار ایشان است به دلایل اینکه ایشان فردی معتاد به مواد صنعتی و سنتی میباشد و هم سابقه کیفری و دزدی و زندان دارد و هم از منزل بنده کلید داشته و تمام راه و چاه را بلد بوده چگونه میتوان شکایت از ایشان کرد ایا محکوم میشود باتشکر

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. امکان شکایت وجود دارد ولی در صورت عدم ارائه مدارک وشواهد وعدم اقرار فرد، امکام نتیجه گیری بالا نیست.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
البینه علی المدعی علم و یقین شما و اطرافیان در اثبات وقوع جرم سرقت توسط شخص خاص نمی‌تواند اثبات کننده جرم باشد گر چه معتاد بودن شخص قرینه‌ای بر وقوع جرم است و لیکن بایستی ادله‌ای محکمه‌پسند جهت اثبات وقوع جرم جمع‌آوری بفرمائید.