مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مبلغ پرداختی در قرارداد

طبق قراردادی با یک اژانس هواپیمایی قرار بر گرفتن ویزا توریستی بودم در تاریخ مشخص که انجام نشده
چطور میتونم پول پرداختیم را پس بگیرم. و این اقا قصد خروج از کشور را دارد چگونه ممنوع و خروج میشود

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام نسبت این قضیه یعنی تخلف آژانس مسافرتی می توانید به اصناف و سپس تعزیرات حکومتی شهرستان یا منطقه مراجعه نمایید.در صورتی که آژانس مذکور غیر مجاز باشد یا وعده ای کذب در خصوص گرفتن ویزا به شما داده باشد ، می توانید نسبت به جرم کلاهبرداری اقامه دعوی در دادسرا عمومی و انقلاب منطقه بنمایید.