مشاوره حقوقی رایگان - خودرو قطعه تعویضی

با سلام و عرض ادب. ممنون از بابت وقتی ک میزارین برای پاسخ
بنده 405 معامله کردم با قولنامه دستی بین خودمون،ک ماشین چند قطعه رنگ داره و جلو و عقب پلمپ، موتورش یاتاقان زده بود بجای 20 تومنی ک از قیمت در اومد،50 تومن خرجش شده!اما از بابت رنگ ماشین بعد 6 ماه ک فروختم گندش در اومد فروشنده بهم گفته بود ک سند و یک ماهه بنام میزنه و بعد 6 ماه سند نشد صاحبش کسی دیگه بود اونم نیومد و منم ک فروخته بودم طرفم آورد پس دادو 6 قطعه تعویض و جلو عقب ضربه خورده در اومد!!!،بعد 10 روز و از بابت خسارت و خرجی ک کرده بود 40 میلیون ازم گرفت!لطفا راهنمایی بفرمایین ک چجوری دادخواست بدم مطالبه ی خسارت کنم و یا ماشین میشه برگردونم و خسارت و خرجی ک کردم و چجوری بگیرم؟ سپاس فراوان

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع نیازمند بررسی مبایعه نامه است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما ماشین را بعد از خریداری کردن به شخص دیگری فروختید و با این حساب در صورت آگاهی حق فسخ خود را بطور ضمنی ساقط کرده‌اید اما میتوانید دادخواست به خواسته تامین دلیل را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید تا وضعیت ماشین توسط کارشناس رسمی دادگستری مورد بررسی قرار گیرد تا بر اساس نظریه کارشناس مطالبه خسارت کنید.